Werkbezoek Johan Smoorenburg

Zoals bij velen al bekend viert stichting Hart voor Haiti dit jaar haar dertig-jarig jubileum. Een feestelijke gebeurtenis waar we uiteraard niet stilletjes aan voorbij willen gaan. Op DV 15 september zal er een feestelijke bijeenkomst georganiseerd worden in Nieuwegein. Hiervoor bent u van harte uitgenodigd.

Johan en Wilcy Smoorenburg zullen in de periode 2 september t/m 21 oktober in Nederland zijn. Johan is beschikbaar voor spreekbeurten in samenkomsten, jeugdgroepen, op scholen, huissamenkomsten, gemeente zendingsactiviteiten, zendingscommissies, vrouwenclubs, etc. Hierbij is een geheel nieuwe presentatie beschikbaar en wordt u geïnformeerd hoe Haiti er voor staat. Ook over het werk zelf, praktisch en geestelijke en sociale activiteiten komen aan bod. Tevens komt er een jonge vrouw mee die vanaf haar 7e maand in het kinderdorp is opgevoed en nu in het directieteam meewerkt in het kinderdorp. Haar naam is Fabiola Sterling.

Voor informatie over beschikbaarheid kunt u contact opnemen met het secretariaat

Praktisch:
Voor het verblijf van Johan en Wilcy is nog een onderkomen benodig voor de periode van 20 augustus t/m 24 oktober. Bij voorkeur in de regio Utrecht in een woning met 2 slaapkamers. Een financiële vergoeding hiervoor is mogelijk. Ook hiervoor kunt u contact opnemen met secretariaat

Hartlijke dank.