Dankbaar

Johan en Wilcie Smoorenburg

Wanneer deze nieuwsbrief uitkomt ben ik net 79 jaar geworden en alweer 13 jaar getrouwd met Wilcie. Ondanks deze hoge leeftijd en het feit dat ik voor de wereld een ‘oude man’ ben, voel ik me zeker niet oud. Daar ben ik ook dankbaar voor want er blijft genoeg te doen.

We wonen nog steeds in de Dominicaanse Republiek en zijn dagelijks druk bezig om het werk op Haïti in goede banen te leiden. We hebben meerdere malen per dag contact met de leidinggevenden ter plekke. Ook hebben we onlangs hier in de Dominicaanse Republiek een vergadering gehouden met de twee leidinggevenden van het project. Deze vergadering heeft drie dagen geduurd en in deze dagen hebben we al het werk doorgenomen.

We zijn dankbaar dat ons werk – ondanks het gevaar en de blijvende dreiging – door kan gaan. De kinderen, de oudjes en nu ook de gehandicapte jongeren zijn nog steeds veilig dankzij God. Ook de scholen hebben het afgelopen jaar redelijk normaal kunnen functioneren. Hierdoor konden de staatsexamens gewoon doorgaan en vele jongeren wachten momenteel vol spanning op hun resultaten. Genoeg reden dus tot dankzegging!

Beste vrienden, ik weet dat er ook in Nederland veel problemen zijn en dat veel families moeite hebben om rond te komen. Toch vragen we u dit werk te blijven steunen want dat is hard nodig. Wilcie en ik danken u hartelijk voor uw trouw in uw gebeden en gaven.

Hartelijke groeten en zegenwensen,

Johan en Wilcie Smoorenburg

Volg ons op social media via:

Publicatie datum / laatste wijziging: 12 sep 2022