Comite van aanbeveling – bekende Nederlanders over Hart voor Haïti

Het comité van aanbeveling bestaat uit:

  • Bert van Leeuwen
  • Kees Goedhart
  • Cees Dekker
  • Elly Zuiderveld-Nieman

Bert van Leeuwen – Evangelische omroep:

Bert van Leeuwen

‘Iemand van het bestuur van Hart voor Haïti kwam op mij af om te vragen “of ze mijn naam mochten gebruiken”. Ik hoefde daar niet lang over na te denken.

Ten eerste gun ik het de organisatie van harte. Ten tweede ken ik het werk en de mensen al heel lang en goed genoeg om het van harte te kunnen aanbevelen!

Want dat is wat ik graag doe: het werk van Hart voor Haïti bij u aanbevelen in gebed en in de portemonnee.’

Kees Goedhart – Zending en Gemeente:

Kees Goedhart

Betrokkenheid…

‘Alweer heel wat jaren geleden stonden Johan Smoorenburg en ik te kijken naar een stukje grond ergens op Haïti. Het leek heel geschikt voor de

bouw van een kinderhuis. Toch werd het uiteindelijk niet dit stuk waar het kinderdorp werd gebouwd. Zo’n tien kilometer buiten Port-au-Prince werd een geschikt terrein gevonden en aangekocht. Hier kwam dat prachtige kinderdorp ‘Bon Repos’.

Elke keer als wij een bezoek brachten aan Haïti zagen we de stervende mensen, waaronder veel kinderen, in de straten van de stad waren we weer onder de indruk van hetgeen God aan het doen was. Johan blijft ondanks de strijd op zijn post. De vriendschap die we al zo vele jaren beleefden, groeide alleen maar. De inzet van deze mensen is nog steeds enorm. We zijn er trots op hen te mogen kennen en met hen op te trekken in dit werk voor de Heer.

Tot slot: zending is niet een liefhebberij van een paar avonturiers, maar een ‘must’ voor elke christen die ook maar enigszins bewogen is over zijn/haar medemens. Daarom: blijf dit werk steunen! De Heer zal u daar zeker ook voor zegenen.’

Cees Dekker – TU Delft:

Cees Dekker

Christenen hebben de opdracht de naaste lief te hebben. In mijn werk probeer ik de natuur te doorgronden en te bedenken hoe de wetenschap kan bijdragen aan een betere wereld. Dat is heel indirect.

Ik leef al jaren mee met werk werk van Hart voor Haïti omdat het hier heel direct concrete hulp wordt geboden aan de allerarmsten van de wereld. Ik beveel het van harte bij u aan.’

Prof. Cees Dekker, universiteitshoogleraar TU Delft

Elly Zuiderveld-Nieman – Elly en Rikkert:

Elly en Rikkert

Ook ik draag ‘Hart voor Haiti’ een warm hart toe.
Elke druppel op de goeie plaats is er één!
Bedankt voor ieder die dat beseft.
Gods zegen!

Volg ons op social media via:

Publicatie datum / laatste wijziging: 29 mei 2020