Helpen financieel

Hart voor Haïti is volledig afhankelijk van giften van kerkelijke gemeenten, particulieren, nationale en internationale fondsen, nalatenschappen en acties van scholen en bedrijven. De gemiddelde overheadkosten bedroegen in de afgelopen jaren veelal minder dan zes procent van de totale inkomsten van Stichting Hart voor Haïti.

U kunt het werk van Stichting Hart voor Haïti hier ondersteunen door middel van giften, lijfrentes en legaten of door middel van adoptie of (school)sponsoring. Wacht niet langer en reageer!

Denkt u er ook eens over na of er in uw directe omgeving mogelijkheden zijn voor bedrijfssponsoring. Uiteraard informeren wij u graag over de mogelijkheden hiervan.

Hoe?

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons secretariaat op 06- 543 269 57 of via de e-mail verzoeken om schriftelijke informatie.

Ook kunt u gebruik maken van ons contactformulier als u wilt weten welke mogelijkheden er zijn om het werk financieel te ondersteunen, direct uw bijdrage wilt bevestigen of informatie wenst over welke mogelijkheden er zijn om de stichting financieel te ondersteunen.

Lees ook het Fraude protocol welke wij als stichting Hart voor Haiti hanteren.

uw bestemmingsgiften:
“We gebruiken uw bestemmingsgiften uiteraard voor het doel waar u het voor bestemd heeft. Soms komt er echter meer geld binnen dan voor een bepaalde bestemming noodzakelijk is. Ook in dat geval komt uw gift rechtstreeks ten goede aan andere noodzakelijke uitgaven op het Kinderdorp.”

Volg ons op social media via:

Publicatie datum / laatste wijziging: 08 dec 2011