Verrassing

Johan - 80 jaar

Johan Smoorenburg 80 jaar geworden

Afgelopen augustus mocht ik mijn 80ste verjaardag vieren, een bijzondere mijlpaal! Daarnaast was ik deze dag ook nog eens 14 jaar getrouwd met Wilcie. Met recht reden voor een feestje. We hebben een week vakantie genomen en we werden hier nog extra verrast toen mijn zoon Marc en Esther en ook Karolle – die is opgegroeid op het kinderdorp en als een dochter voor mij is – onverwachts voor onze neus stonden. Ik wist er niets van maar dit was echt een geweldige verrassing. Samen mochten we een heerlijke week hebben.

Nu zijn we weer terug in de realiteit en dat is niet makkelijk. We zijn dankbaar dat het kinderdorp nog steeds een veilige plek is ondanks het feit dat de bendes zo dichtbij zitten. Op het kinderdorp hebben we inmiddels 65 vluchtelingen opgenomen, veelal oud-medewerkers en enkele externen met hun kinderen. We kunnen niet iedereen helpen maar we doen wat we kunnen.

Inmiddels wonen Wilcie en ik al bijna 2 jaar op de Dominicaanse Republiek omdat het voor ons nu te gevaarlijk is geworden op Haïti. We leiden hier het project maar we zijn niet thuis. We hopen en bidden dat er van buitenaf ingegrepen wordt in het land zodat we terug kunnen keren naar Haïti. Ondanks dat we niet op Haïti zijn zitten we niet stil. Twee keer per jaar komen we naar Nederland. Ook aanstaande oktober, november en december zijn we er weer en spreken we door het hele land om het werk op Haïti onder de aandacht te brengen. We zijn dan ook beschikbaar voor presentaties in uw kerk of andere bijeenkomsten. We hopen u te ontmoeten! Via het contactformulier kunt u vragen naar de mogelijkheden.

Hartelijke groeten en zegenwensen,

Johan en Wilcie SmoorenburgHeeft u de 40-jarige jubileumeditie van de nieuwsbrief al gelezen? U kunt deze hier lezen.

Volg ons op social media via:

Publicatie datum / laatste wijziging: 07 okt 2023