Kerstactie voedselpakketten 2022

Hij antwoordde: ‘Wie twee stel onderkleren heeft, moet delen met wie er geen heeft, en wie eten heeft moet hetzelfde doen.’

Lucas 3:11

Het zijn moeilijke tijden, ook in Nederland. Er is veel onzekerheid over de energieprijzen en de inflatie. Toch willen we juist in deze tijd richting de kerst ook denken aan de mensen die het nog slechter hebben. De situatie op Haïti is erg moeilijk momenteel en heel veel mensen lijden honger. Hart voor Haïti staat al zo’n 40 jaar klaar in dit land om te helpen in tijden van nood en dat willen we nu ook doen. Daarom organiseren we een voedselpakkettenactie om zo de allerarmsten op Haïti deze kerst een steuntje in de rug te geven.

De actie

Ons doel is om minimaal 300 voedselpakketten te verdelen onder de allerarmsten op Haïti. Voor 15 euro kunnen we 1 voedselpakket samenstellen. De pakketten zullen bestaan uit o.a. rijst, bonen, mais, bakolie, vlees- en/of visconserven en enkele hygiëneproducten zoals zeep en tandpasta. De actie loopt tot 15 december.

Doet u mee?

Helpt u ons om aan de 300 voedselpakketten te komen?
U kunt uw bijdrage overboeken op het rekeningnummer NL76 INGB 0005 3616 85 t.n.v. Stichting Hart voor Haïti te Amstelveen en onder vermelding van ‘Voedselpakkettenactie’.

U kunt ook doneren via de speciale pagina op geef.nl


Bedankt voor uw bijdrage, we waarderen dit zeer!

Volg ons op social media via:

Publicatie datum / laatste wijziging: 29 okt 2022