Levenservaring!!

HandjeklapVan een ‘ver van mijn bed show’ naar een van de mooiste ervaringen uit mijn leven.. Haïti!

Het is nu iets meer dan 2 jaar geleden dat ik samen met mijn vriendin uitgekozen werd voor het programma Bestemming Onbekend van de EO. Wij zijn toen in Haïti terecht gekomen en hebben daar een week ontwikkelingshulp gedaan. Gedurende ons verblijf op Haïti logeerden wij op het kinderdorp ‘Bon Repos’. Op dit kinderdorp worden nu zo’n 150 kinderen opgevangen. Ze hebben hier een warm thuis, krijgen les en kunnen veilig spelen met andere leeftijdgenoten. Echter, wij hebben ook een kijkje genomen in de tentenkampen in Port-au-Prince en wat ik daar heb gezien was verschrikkelijk. Een heel groot verschil met het warme gevoel dat ik kreeg op het kinderdorp Bon Repos. Hoe mooi zou het zijn als er meerdere weeskinderen uit de tentenkampen een warm en veilig thuis zouden krijgen op het kinderdorp?

Door middel van de Binnenloper, het spaarsysteem in het Stadshart Maassluis, wil ik proberen een mooi bedrag op te halen voor de Stichting Hart voor Haïti. De punten kunnen gedoneerd worden op de sponsorpassen en het totaal aantal punten zal aan het einde van de actie worden omgezet in, hopelijk, een mooi geldbedrag voor de stichting. Spaart u mee met de Binnenloper en zou u graag uw steentje bij willen dragen aan dit goede doel? Doneert u dan uw punten op een van de sponsorpassen bij de deelnemende winkeliers. De actie is al van start gegaan en zal begin oktober eindigen. U kunt voor meer informatie over de actie en de deelnemende winkeliers natuurlijk kijken op www.binnenloper.nl .

Ik heb nog steeds direct contact met zowel de Stichting Hart voor Haïti als Johan Smoorenburg (de oprichter van het kinderdorp) dus ik kan u garanderen dat het geld op de juiste plaats terecht zal komen! Zou u meer willen weten over deze actie of spaart u niet mee met de Binnenloper en zou u deze actie toch graag willen steunen? Dan bent u natuurlijk altijd van harte welkom om bij mij in de winkel (The new Bolses, Nieuwstraat 5) langs te komen.

Ik hoop op een mooi resultaat en wil iedereen die zijn/haar steentje bij zal gaan dragen bij voorbaat bedanken!

Liefs, Angela Doyer

[cincopa AkNAIsqhajBa]

Volg ons op social media via:

Publicatie datum / laatste wijziging: 01 sep 2013