Oproep Bert van Leeuwen – Run 4 Healt

Bert_van_LeeuwenAl heel lang heeft de Stichting Hart voor Haïti een bijzondere plaats in mijn hart. Ooit maakte ik van dichtbij mee hoe Johan Smoorenburg begon met het fantastisch werk in één van de allerarmste landen ter wereld. Ik maakte ook van nabij mee hoe EO-Metterdaad een grote inzamelingsactie had om de bouw van het kinderdorp mogelijk te maken. Des te bijzonderder is het dat nu, meer dan 30 jaar later, het werk uitgegroeid is tot veel meer. En als ik dan na ga hoeveel mensen door de jaren heen geholpen zijn, en zelfs hun leven te danken hebben aan dit prachtige en bijzondere werk kan ik daar alleen maar dankbaar voor zijn en er (op afstand) met veel bewondering naar kijken.

En nu ik de mogelijkheid heb om op een kleine eenvoudige manier een steentje bij te dragen door hard te lopen voor Haïti laat ik die kans niet schieten!

Op 20 oktober loop ik 8 kilometer hard voor Haiti. Doe ook mee! Loop, maar sponsor op zijn minst. Het is de moeite waard!

Kijk voor meer info op www.run4health.nl of bekijk de video

Bert van Leeuwen

Volg ons op social media via:

Publicatie datum / laatste wijziging: 12 sep 2013