Wensen van de jongeren

wensen van de jongeren - jeff

Jeff Carobert (18 jaar) – Ik hoop dat 2018 een jaar van vooruitgang zal worden. Niet alleen voor het land maar ook voor alle bewoners en medewerkers van Hart voor Haïti. Mijn goede voornemen voor het nieuwe jaar is om hard te gaan werken zodat dit nieuwe jaar een succes mag worden en dat ik zal slagen.

wensen van de jongeren - christella

Christella Laurent (16 jaar) – Mijn goede voornemen is dat ik in 2018 alles op alles ga zetten om dit schooljaar te slagen. Ik weet dat ik dit het meest nodig heb in mijn leven. Ook hoop ik dat het nieuwe jaar een goed en gezegend jaar mag worden voor alle kinderen en jongeren op ons kinderdorp.

wensen van de jongeren - Darline

Darline Saint Suril (17 jaar) – Ik zit op de hogeschool waarmee ik over 2 jaar klaar ben. Voor 2018 is mijn goede voornemen om alles te doen om te slagen voor school, want ik begrijp dat mijn toekomst daarvan afhangt. Ook wil ik meer opletten op school want daar heb ik nog wel eens moeite mee. Verder wil ik Hart voor Haïti in Nederland en op Haïti een heel gezegend Nieuwjaar toewensen.

wensen van de jongeren - lourdine

Lourdine Michel (20 jaar) – Mijn goede voornemen voor 2018 is om hard te werken om mijn diploma van de hogeschool te halen. Ik heb examen gedaan maar ik moet drie vakken overdoen. Ik studeer elke dag hard om te slagen want dan kan ik in 2018 naar de universiteit. Ook wens ik U allen in Holland Gods rijke zegen toe voor 2018.

Volg ons op social media via:

Publicatie datum / laatste wijziging: 12 jan 2018